Ingrediente:
> 2 ceşti smântână
> 150 g ciocolată neagră, mărunţită
> 2 linguri zahăr
> 26 napolitane cu ciocolată
> 3 banane, tăiate în felii subţiri, pe lungime
> ½ banană tăiată în rondele
Mod de preparare:
- Într-o crăticioară, încălzeşte smântâna până aproape de fierbere, apoi ia-o de pe foc şi adaugă ciocolata. Amestecă bine şi lasă să se odihnească 5 minute. Adaugă zahărul, amestecă bine şi lasă să se răcească la temperatura camerei.
- Într-un castron, aşază 13 napolitane cu ciocolată, peste care toarnă jumătate din amestecul cu ciocolată şi acoperă cu felii de banane tăiate pe lungime. Adaugă cele 13 napolitane şi amestecul cu ciocolată rămase.
- Acoperă castronul şi lasă-l la frigider minimum 2 ore sau chiar până a doua zi, ca să se frăgezeacă napolitanele. Ornează cu rondele de banană şi serveşte.
Sursa: marthastewart.com