30-40 gr. unt
o jumatate de franzela (7 felii)
2 rosii potrivite
o ceapa de apa
10-12 felii de kaizer
7 feliute de branza vaca
7 felii sunca de Praga
30 gr cascaval
o folie aluminiu
Franzela de taie in felii mai groase, dar nu pana la capat. Ele trebuie sa ramana prinse intre ele. Cu grija se unge fiecare felie in parte cu unt. Se taie rosiile in felii rorunde, iar ceapa pe lung. Apoi intre fiecare felie se pune o felie de branza, 2 feliute de kaizer, o felie de sunca, 2 felii de rosie si putina ceapa. Dupa ce au fost adugate toate ingredientele, franzela se inveleste in folie de aluminiu si se baga la cuptor pentru 10-15 minute la 180 gr. Dupa ce a expirat timpul, se scoate din cuptor, se indeparteaza folia de aluminiu si se presara pe deasupra cascavalul ras, dupa care se mai baga 4-5 minute la cuptor, pentru ca franzela sa devina crocanta. Pofta mare!