– oase de vaca,
– 1 kg carne de vitel,
– 500 g ceapa,
– 100 g morcovi,
– 100 g telina,
-100 g ulei,
– 50 g rosii,
– 300 g orez,
– 500 ml bors de putina,
– 1 legatura leustean,
-1 legatura patrunjel verde,
– 1 praf sare.
Oasele de vaca se sparg, se pun la fiert in apa cu sare. Se lasa sa fiarba patru ore si se strecoara supa. Carnea de vitel se taie bucati, se pune in supa de oase si se da vasul la foc. Dupa ce a fiert doua ore, se adauga zarzavatul de supa taiat rondele si ceapa tocata, calite impreuna in ulei si se continua fierberea, pana ce carnea este gata. Se pune in bors orezul, fiert separat, rosiile curatate de coaja si seminte si borsul de putina de asemenea fiert separat. Se mai potriveste o data gustul de sare si se adauga verdeata tocata