– 350 g faina
– coaja rasa de la o lamaie
– un varf de sare
– 220 g unt topit
– 150 zahar brun
– 3 oua
– praf de copt „stins' cu zeama de lamaie
– doua banane coapte
Pentru umplutura:
– doua – trei banane
Pentru glazura:
– o banana
– 180 g unt moale
– 500 g branza de vaci
– doua pachete de zahar vanilat
Pentru decorare:
– ciocolata topita
Incalzeste bine cuptorul. Intre timp, amesteca ingredientele pentru coca si impatureste cate jumatate de banana in coca si pune-le pe o tava pe care ai pus in prealabil o foaie de calc unsa cu ulei. Coace-le la foc mic 25 minute. Pentru glazura bananelor „camuflate', iata cum trebuie sa procedezi.
Amesteca branza de vaci cu un praf de cacao, untul si zaharul vanilat, precum si cu piureul obtinut din o banana. Amestecul intinde-l peste bananele „camuflate (dupa ce s-au racit) si orneaza-le cu ciocolata topita..