A doua noastra intalnire cu Bianca s-a peÂtrecut in parc. A fost prima ei iesire oficiala, alaturi de mami si de tati.
Ingrediente: 4 felii de sunca 4 felii de paine bulion cascaval ras unt Preparare: Ungeti usor feliile de paine cu unt si apoi cu bulion. Adaugati cate o felie de sunca si presarati cu cascaval ras. Puneti la cuptorul incins timp de 10 minute. Este delicios cu o salata verde sau doar asa ca o
Ingrediente: 8 caise 2 piersici 4 linguri inghetata de fistic 200 ml lapte Preparare: Fructele se spala si se curata de samburi, dupa care se pun in shaker, impreuna cu laptele. Se agauga si inghetata si se mixeaza din nou. Bautura se toarna in pahare si se serveste imediat. Paharele se pot decora cu feliute
Ingrediente: 300 gr file de peste alb (salau, cod, merluciu) 800 ml supa (din urmatoarele legume: morcov, telina, pastarnac, radacina de patrunjel) 2 lingurite de unt 1 ceapa intrega 1/2 cescuta de zeama de lamaie 2-3 fire de patrunjel, marar un praf de sare Preparare: Pestele se spala si se pune la fiert 15 minute,
Ingrediente: 2 kiwi 1/4 cana branza de vaci 1/4 cana cerale pentru copii Preparare: Cele doua fructe de kiwi de paseaza, apoi se adauga branza de vaci si se amesteca bine pana se obtine o pasta omogena. La sfarsit se adauga si cerealele. Pofta mare!
Ingrediente: un dovlecel un cartof 60 ml lapte 15 gr unt putina branza de vaca rasa (sau cascaval) Preparare: Legumele se taie in bucatele mici, apoi se pun la fiert, dar separat. Cartoful se fierbe 10 minute, pana cand se inmoaie, iar dovlecelul se pune la fiert cu untul si se lasa tot pana se
Ingrediente: 250 gr orez 2 fileuri de peste o frunza de dafin 300 ml lapte 50 gr unt o ceapa mica, taiata marunt 175 gr mazare sau fasole verde fiarta 2 oua fierte tari, taiate felii Preparare: Orezul se fierbe ca pentru pilaf. Separat se fierbe pestele cu foaia de dafin, in lapte, la foc
Ingrediente: 250 g cartofi, 10 g unt, 10 g branza rasa, un galbenus Preparare: Cartofii se coc, se zdrobesc si se amesteca cu unt, branza, galbenus de ou. Se aseaza gramajoare pe o tava unsa, se presara schweitzer ras (daca vreti) si se coc la foc iute. Ei i-am strivit cu furculita si i le-am
Ingrediente: 2/3 cana de lapte 4 linguri de unt topit 1 lingura de zahar 1 cana de germeni de grau sau alte cereale 1 cana de faina Preparare: Amesteca laptele cu untul si zaharul. Adauga germenii de grau si faina, pana se obtine o coca tare. Taie coca in forme rotunde, pe care le pui
Ingrediente: 5 oua, 40 g gelatina, 400 g zahar 1 l frisca, esenta (vanile, lamaie) 1 kiwi, 1 portocala, 1 cutie ananas, 1-2 mandarine 1 lamaie (zeama) Preparare: Fructele se curata si se taie cubulete, se pun la scurs intr-o sita mai putin lamaia de la care se vor folosi doar cateva picaturi din zeama.
Ingrediente: 500 g pene ( paste sub forma de tubulete), 250 g piept de pui fiert, 150 g cascaval, 150 g bacon, 150 g salam Victoria, 6-7 catei usturoi, suc de rosii, rosii din bulion, oregano, sare si piper Preparare: Se pun pastele la fiert. Intre timp, se calesc pe foc baconul, salamul, si pieptul
Ingrediente: 500 ml apa 3 rosii mari 2 morcovi taiati rondele 2-3 cartofi mijlocii 1 ardei gras 1 legatura de verdeata cateva frunze de telina 1 ceapa 1 lingura smantana ulei de masline Preparare: Morcovii, ceapa, ardeiul si cartofii se pun impreuna la fiert. Dupa aceea se adauga rosiile taiate marunt, sau date prin razatoarea
Ingrediente: o banana 10 capsune un pic de zahar vanilat Preparare: Se spala capsunele si se curata de codite, iar banana se taie rondele. Se adauga in blender si se mixeaza pana ce se obtine o crema, dupa care se adauga putin zahar vanilat. Asta daca vreti, merge si fara. Mai puteti adauga si biscuiti