A inceput preselectia pentru Contrapunct Talent Fest 2012. Pana pe 25 octombrie, tinerele talente ( 5-18 ani)
Editia din aprilie a HAPPY baby DAY i-a avut ca invitati pe Doppelherz si Hands on Education, cu care am vorbit despre alimentatia echilibrata a copiilor si despre cum sa ne jucam educativ cu cei mici.
Sistemul imunitar al unui bebelus nu este matur la nastere si se dezvolta in ritm accelerat pe parcursul primelor sase luni de viata.
Pe 4 aprilie, va asteptam cu mic, cu mare la o noua editie a HAPPY baby DAY in AFI Palace Cotroceni Mega Fun.
Dynergie BIO contine ingrediente active, certificate organic, care sunt recoltate respectând mediul înconjurator, astfel incât sa ofere tot ce este mai bun din natură. Fiind cultivat in Asia timp de mii de ani, Ginseng-ul este renumit si folosit pentru efectele sale fortifiante si energizante. Este considerat un tonic al organismului ce reduce senzatia de oboseala
Pe 22 martie 2012, Zdrovit România a lansat pe piata româneasca Kidimag – Magneziu de nota 10. Acesta este unicul supliment alimentar destinat copiilor mai mari de trei ani, hiperactivi, impulsivi care au dificultati de concentrare, deficiente de atentie, tulburari de memorie si somn sau care chiar manifesta o stare de somnolenta exagerata. Unicitatea produsului
Stresul de acasa (si aici nu ma refer la nevestele cicalitoare, sau la cei care locuiesc cu soacra) este un motiv de dezechilibru psiho-afectiv si, m` hazardez a spune, de boala fizica, precum si de destramare a cuplurilor cu copii.
Inainte sa pleci la cumparaturi pentru bebe, vorbeste cu prietene apropiate, care au nascut si care-ti pot spune ce le-a folosit cu adevarat si ce nu din lista de „esentiale".  Â
Atentia acordata sanatatii mamei din perioada celor 40 de saptamani nu se opreste odata cu nasterea sau imediat dupa. Proaspata mamica va continua sa fie atent monitorizata de medicii specialisti, in functie de problemele sale de sanatate.
Daca vrei sa nu strici bucuria momentului, punandu-ti sotul sa bata drumurile casa-spital pentru inca un lucru pe care l-ai uitat, fa-ti bagajul pentru maternitate din timp! Atentie, verifica ce ai voie sa aduci dintre lucrurile personale si ce nu, caci unele spitale permit anumite „efecte“ personale, altele – nu!
Acum, cand esti gravida, doresti, probabil, sa ai grija de tine pentru a-l ocroti pe micutul din pantece. O preocupare esentiala este legata de ceea ce introduci in corp; in afara de hrana si bauturi, acest lucru poate insemna medicamente sau fumat.
Cei mai multi dintre copii dau semn ca sunt gata sa foloseasca olita sau toaleta la varste cuprinse intre 18 luni si 3 ani. Realitatea este ca nu conteaza varsta, ci sa fie pregatiti din punct de vedere intelectual, psihologic, fizic si fiziologic pentru asta.
Asemenea unui campion pe care antrenorul il conduce catre medalie, mama si tata sunt antrenorii bebelusului, ajutandu-l cu multa dragoste sa descopere lumea si sa progreseze.
Ce ti-ai propus pentru anul acesta in ceea ce priveste copilul si educatia sa? Care sunt obiectivele tale? Nu le-ai stabilit? Fa-o acum, pana nu pierzi deja startul anului.
Corpul tau va trece prin schimbari incredibile in cele noua luni de sarcina. Respectand cateva indicatii si cu unele ajustari minore, iti poti continua majoritaÂtea activitatilor cotidiene, cu conditia sa iti protejezi copilul.
Pe principiul „orice invat are si un dezvat“, problemele de comportament si educatie ale copilului pot fi rezolvate daca incercam sa intelegem ce scop urmareste copilul, il lasam sa suporte consecinte si il tratam cu respect.
Multi parinti sunt speriati de faptul ca, in primele zile dupa nastere, bebelusul este foarte paros. Puful de pe corp dispare, de obicei, intre saptamanile 36-40 de gestatie, dar in cazul unor nasteri premature, inclusiv in cazul unei cezariene, lanugo (mai inchis la culoare decat parul pe care-l va avea bebe) e vizibil si dupa nastere. Dispare in timp. Â
Prima piatra de incercare pentru o mama este introducerea alimentelor solide. Daca tehnica alaptatului se deprinde relativ repede, primele alimente solide dau batai de cap: cand le intro-ducem, cum, ce facem cand le respinge, de ce bebelusul nostru nu vrea ce altii adora etc. Iata cateva reguli.