Știai despre piersici că fac parte din familia trandafirilor? Ei bine, iată și alte lucruri pe care nu le știai despre gustoasele piersici. Mențin sănătatea ochilor Piersicile sunt bogate în betacaroten, la fel ca și morcovii, dar au marele avantaj că sunt mult mai gustoase. Betacarotenul ajută la menținerea sănătății ochilor și îmbunătățește circulația sanguină
Vara aceasta, menţine-te în formă cu ajutorul caiselor şi piersicilor! Dulci şi aromate, aceste fructe de sezon bogate în vitamine şi minerale te vor ajuta să dai rapid jos surplusul de kilograme. Deşi fac parte din categoria fructelor dulci, caisele şi piersicile fac adevărate minuni în curele de slăbire. Acestea au proprietăţi diuretice şi depurative,
Ingrediente: ● 115 g de făină cernută ● 155 g de zahăr pudră ● un vârf de cuțit de sare ● 6 ouă, ușor bătute ● 375 ml de lapte ● 375 ml frișcă ● 2 lingurițe de esență de vanilie ● unt topit pentru uns ● 6 piersici tăiate în felii ● 40 g
Ingrediente: piersici (din compot) 5-6 lg zahar pudra 1/2 pachetel gelatina 150 gr frisca Hulala Naturala Preparare: O parte din piersici se amesteca cu zaharul si se face piure. Gelatina se inmoaie adaugand 2-3 lg de apa, dupa care se incalzeste pana cand arata ca un sirop mai gros. Se ia de pe foc si
Ingrediente: 1 ceasca orez, 3 linguri zahar, 4 cesti lapte, un praf sare, 2 galbenusuri, 1 lingura unt, 6 piersici, 4 linguri zahar pentru sirop, 4 albusuri, 200 g zahar Preparare: Fierbi orezul cu laptele, adaugi untul si galbenusurile, dupa care amesteci si tii la cald. Fierbi piersicile taiate in jumatate intr-un sirop de zahar
Olympia iti ofera tie si familiei tale Gemurile Olympia, deserturi pline de culoare si savoare, cu cel mai ridicat continut de fruct (45%). Gemurile si dulceturile Olympia completeaza gama produselor din fructe conservate romanesti, dezvoltate dupa retete atent selectionate, cu gustul bun al gemurilor si dulceturilor de casa. Gama gemurilor Olympia cuprinde 4 sortimente: Gem
Te-ai plictisit sa mananci numai banane si mere? Din fericire, acum ai alternativa: fructele de vara. Caise, piersici, pepene, cirese.
Ingrediente: – 1 kg zahar – 40 de piersici – 2 linguri suc de lamaie – 1/2 baton de vanilie – 4 pahare de apa Preparare: Se aleg piersici tari, care se curata de coaja si samburi. Se pune zaharul cu apa la fiert. Dupa primele clocote, se adauga o lingura de zeama de lamaie
Ingrediente: – 1/2 cana de carne de pui fiarta si taiata marunt – 1/4 cana de orez fiert – 1 piersica – 1 lingura de suc de piersici (poate fi inlocuit cu orice alt suc de fructe natural) – 1 lingura de lapte – 2 lingurite de cereale Preparare: Amesteca toate ingredientele in blender pana