Ingrediente: • 1 dovlecel • 1 vânătă • 2 lingurițe de ulei de măsline • 1 vârf de cuțit de sare și piper • 1 vârf de cuțit de nucșoară • 1 vârf de cuțit boia de ardei • 1 vârf de cuțit de ghimbir • 4 bucăți piept de pui • 1 conservă roșii tăiate în bulion • sos Béchamel (vezi rețeta) • 2
Ingrediente: 20 lasagna cu ou 800 carne tocata de porc 4 fire de ceapa verde 2 catei de usturoi un morcov sare piper 600 piure de rosii busuioc verde 200 parmezan 100 unt 3 ulei de masline cimbru Preparare: Se pun la fiert 2 l de apa cu putina sare si 2-3 lingurite de
Ingrediente: 450 g carne tocata de porc si vita 1 pachet foi de lasagna 500 ml bulion sau sos de rosii 500 ml lapte 500 g mozzarela 5 linguri rase de faina 1 cub de unt (25 g) 2 catei de usturoi 250 ml supa pui sare, piper, rozmarin, nucsoara 3 linguri vin alb Preparare:
Ingrediente: 200 g aluat in foi subtiri, special pentru lasagna sau aluat de taitei preparat in casa, 3 linguri de ulei de masline, 30 g unt sau margarina, 200 g carne tocata de vita, 1 ceapa, 3-4 catei de usturoi, 1/2 lingurita de sare, 1/2 lingurita de piper, 1/2 lingurita de oregano, 1/2 lingurita de