Ingrediente: un kg de ciuperci proaspete o legatura de ceapa verde o legatura de usturoi verde 6 rosii medii sare, piper, ulei Preparare: Se curata ciupercile si se spala foarte bine, apoi se oparesc in apa cu sare. Dupa ce le-ati lasat un pic la scurs, le inabusiti in ulei. In acest timp se pregateste
Ingrediente: 1 piept de pui 1 legatura mica de ceapa verde 1 fir de usturoi verde 150 g orez 5 ciuperci mari champignion proaspete 150 g cascaval 150 g branza de vaca 150 g smantana 2 felii de paine 3 oua sare, piper Preparare: se toaca marunt pieptul de pui, ceapa si usturoiul si se
Ingrediente: 600 g ciuperci proaspete 1 ceapa potrivita 200 g piept de pui 1 ou 5 g cimbru sare, piper dupa gust putin vin alb Preparare: Se curata ciupercile de pielita si se indeparteaza piciorusele, se spala si se pun intr-un castron cu apa calduta si putin otet. Se da prin masina de tocat pieptul
Ingrediente: 1 salata verde mare 3 oua fierte tari 6-7 ciuperci proaspete 3 rosii 1 conserva ton bucati ulei de masline otet balsamic sare Preparare: Se spala salata si se rupe fasii, se taie ouale fierte in sferturi, ciupercile si rosiile se vor taia felii. Toate aceastea se pun pe trei farfurii (pentru a nu
Ingrediente: 150 g orez, 75 g sunca presata, 75 g cascaval, 100 g ciuperci din conserva, 50 g unt, 400 g supa de pasare. Pentru sos: 300 g suc de rosi, piper, cimbru, sare. Preparare: Orezul se fierbe 10 minute cu supa, apoi se introduce in cuptor. Cu aproximativ 5 minute inainte de a fi
Ingrediente: 700 g ciuperci, 100 ml ulei, 1 ceapa, usturoi, 1 lingura faina, 1 pahar lapte, o cutie de smantana, sare, piper, verdeata Preparare: Se spala ciupercile si se taie in felii subtiri. Se toaca ceapa si se caleste intr-un vas cu 100 ml ulei, se adauga ciupercile, dupa care se acopera vasul si se
Ingrediente: 3 teline mijlocii, 1 ceapa mica, 1 cutie ciuperci, 1 lingura smantana, 1 sfert de lamaie patrunjel, sare, piper. Preparare: Telina bine curatata se taie in bucati ca feliile de portocala, apoi se fierb pe jumatate. Intr-o cratita se rumeneste ceapa, se pun ciupercile si se inabusa bine. Se presara faina, se adauga putina
Ingrediente: 5 rosii o cutie ciuperci 6-7 linguri maioneza 2 catei de usturoi 1 castravete murat sare, piper Preparare: Rosiile se spala si se scobesc de miez. Ciupercile se amesteca cu maioneza, castravetele murat taiat marunt si usturoiul. Se condimenteaza dupa gust. Cu aceasta compozitie se umple fiecare rosie. Se fac si tortitele, tot din
Ingrediente: 5 oua 1 cutie mica pate de ficat 2-3 felii sunca de Praga 3-4 linguri de maioneza facuta in casa 2 castraveti acri bulgaresti o jumatate legatura marar 2 rosii mari cateva frunze de salata Preparare: Ouale se fierb tare, se lasa in apa rece si apoi se curata de coaja. Oul se
Ingrediente: Pentru compozitia din carne: 800g carne tocata de porc, 1 ou crud, usturoi granulat, busuioc, sare, piper, vegeta, boia dulce de ardei, patrunjel verde, chilly dupa gust 4 felii paine lapte pentru inmuiat painea „ ulei pentru prajit Pentru umplutura: 500g ciuperci 4 oua fierte tare 8 triunghiuri de branza topita sare, piper, vegeta
Ingrediente: 4 ciocanele de pui 4 felii de bacon 250g ciuperci 1 pahar smantana ulei ceapa sare, piper. Preparare: Dezosezi ciocanelele de pui. Infasori carnea dezosata in bacon, apoi le tii la cuptor timp de 30 minute. Intre timp calesti ceapa, ciupercile, adaugi sare si piper si acoperi cu un capac. Intre bucatile de carne
Ingrediente: 3-4 cartofi mai mari fierti si apoi tocati cubulete 300-400 gr ciuperci 2, 3 lingurite de cascaval dat pe razatoarea mica 2 oua 2-3 ardei taiati feliute 1-2 catei de usturoi 1-2 cepe 1 lingura bulion marar, patrunjel Preparare: Se unge tava cu putin ulei, se adauga cartofii , ciupercile, ardeiul , ceapa, adaugam
Ingrediente: 200-300 g ciuperci, 3-4 oua, o ceapa, 30-40 g unt, marar, patrunjel, o lingura de smantana, 1/2 lingurita sare, ulei. Preparare: Ceapa taiata marunt se caleste un minut cu o lingura de ulei, adaugand ciupercile bine spalate si taiate in feli mari. Se lasa sa fiarba acoperite la foc mic pana scade apa si
Ingrediente: 2 cartofi rosii, de marime medie, necuratati 2 cesti de ciuperci proaspete, taiate felii 1/2 ceasca de sunca, taiata bucatele 1/2 ceasca de ceapa verde, tocata marunt 1/2 lingurita de boia dulce 1/4 lingurita de boia iute (optional) 1/4 ceasca de smantana 1/4 ceasca de cascaval Cheddar dat pe razatoare 1 lingura de ulei
Ingrediente: o cutie de ciuperci un piept de pui maioneza sare Preparare: Se fierbe pieptul de pui si se taie marunt,se amesteca cu ciupercile taiate bucati si se amesteca cu maioneza. Se pune sare dupa gust.
Ingrediente: 500 g ciuperci intregi, 200 g sunca , 100 g cascaval , 50 g unt , 1 ceapa , 1 lingura pesmet , 100 ml ulei, 1 legatura patrunjel verde, sare , piper. Preparare: Calesti in ulei ceapa curatata si tocata marunt. Adaugi piciorusele ciupercilor curatate si tocate, sunca si cascavalul taiate cubulete, sare
Ingrediente: 500 g piept pui dezosat 1kg ciuperci proaspete 1 ceapa medie 2 linguri de ulei 200 g smantana 1 foaie dafin cateva boabe piper Preparare: Se indeparteaza piciorusul cipercilor si apoi din interior spre exterior, se indeparteaza “pielita”, iar cu o lingurita se indeparteaza interiorul palariei ciupercutei (arata ca niste lamele) si apoi se
Ingrediente: macaroane 500 g , ciuperci 400g, unt 100g, ceapa 150g, rosii 300 g, cascaval 100g , sare Preparare: Macaroanele se rup in doua si se fierb in apa cu sare timp de 30 min. Se pun intr-o strecuratoare si se trec printr-un jet de apa rece. Ceapa se toaca marunt, se caleste in unt,
Ingrediente: 1 kg de ciuperci 25 gogosari 1 kg ceapa 1,5 l suc de rosii 1/2 l ulei Preparare: Se fierb ciupercile dupa care se scot din apa si se dau prin masina; Intre timp ceapa se tine un pic in apa rece pentru a nu te ustura ochii si se ia pe rand si
Ingrediente: carne de vaca 400 g, carne de porc 300 g, slanina 50 g, franzela 200 g, ceapa 150 g, ulei 125 ml, 2 oua, 2 legaturi verdeata, ciuperci 400 g, faina 125 g, unt 100 g, lapte 400 ml, smantana 300 g, piper, sare Preparare: Carnea si slanina se dau prin masina de tocat.