Ingrediente: 4 oua o cana de zahar 5 linguri de apa 2 linguri de ulei 1 cana faina zahar vanilat 500 gr cirese fara samburi (proaspete sau din compot) zahar pudra Preparare: Se pune zaharul cu 5 linguri de apa pe foc si se lasa pana se topeste. Albusurile se bat spuma tare, apoi, batand
Este unul dintre cele mai simple deserturi, nu necesita timp de gatire, dar, in schimb, efectul si gustul sunt garantate. Va fi desertul preferat al tuturor celor ai casei. Ingrediente: Pentru 1 portie: 10 biscuiti petit-beurre; 200 g branza mascarpone; 100 g dulceata de cirese amare; sos de caramel, dupa gust, sau cacao pentru ornat;
Poţi obţine rezultate remarcabile cu ajutorul fructelor tale preferate. Cireşele te ajută să îţi modelezi silueta şi să scapi de toxine. Conţin vitaminele B1, B2, B6, dar şi magneziu. Uite cum să ții dieta cu cireșe! ZIUA 1 Mic dejun: 200-250 g cireşe. Prânz: supă de legume, 150 g pui/ curcan la grătar, salată verde.
Descopera noua gama pentru baie On Line Kids.
Ingrediente: un pachet mic piscoturi de sampanie taiate pe jumatate un compot de cirese cateva mere frisca gelatina de culoare rosie Preparare: Intr-o forma de inima tapetata cu folie de celofan se aseaza pe margine piscoturile taiate in jumatate, iar in mijloc ciresele din compot carora in prealabil le-am scos samburii. Peste cirese am asezat
Ingrediente: 1kg cirese, apa, zahar Preparare: Ciresele se spala si se aseaza in borcane de 800 ml. Fiecare borcan se completeaza cu apa, apoi apa se rastoarna intr-o oala si se adauga zahar, cate 6 linguri pentru fiecare borcan. Apa cu zaharul se fierbe si cand se raceste se pune peste fructe. Borcanele se inchid
Te-ai plictisit sa mananci numai banane si mere? Din fericire, acum ai alternativa: fructele de vara. Caise, piersici, pepene, cirese.
Ingrediente: Pentru 6 persoane: 200 gr piscoturi sampanie 1 plic crema de vanilie 500 ml lapte 500 gr cirese fara samburi zahar pudra Preparare: Mai intai se prepara crema de vanilie, conform instructiunilor de pe ambalaj. Se da un pic la rece in frigider. Pe fiecare farfurie se asaza 3 piscoturi de sampanie, iar deasupra
Ingrediente: 2 oua si 4 galbenusuri 125 g zahar pudra 150 ml frisca lichida 2 lamai 300 g cirese Pentru aluat: 175 g faina 100 g unt 1 galbenus 2 linguri de apa Preparare: 1. Amesteca faina cu untul pana cand arata ca pesmetul. Adauga galbenusul diluat cu 2 linguri de apa si formeaza un