Ingrediente: 8 caise 2 piersici 4 linguri inghetata de fistic 200 ml lapte Preparare: Fructele se spala si se curata de samburi, dupa care se pun in shaker, impreuna cu laptele. Se agauga si inghetata si se mixeaza din nou. Bautura se toarna in pahare si se serveste imediat. Paharele se pot decora cu feliute
Ingrediente: – 1/2kg lime, – glucoza alimentara, – menta, gheata Preparare: Se storc limele si sucul se pune in blender impreuna cu 4 linguri cu varf de glucoza si cu 3-4 frunzulite de menta. De asemenea se adauga si 6 cuburi de gheata. Se mixeaza totul si se serveste in zilele toride de vara. Daca
Ingrediente: – 1 kg zahar, – 10-12 flori mari de soc, in plina inflorire, – 4-5 lamai, – 150 g de zahar pentru caramel, – 8 litri de apa rece, – 1/2 lingurita de drojdie Preparare: Se pun la fiert 3 litri de apa cu 1 kg de zahar, zeama de la o lamaie, se
Ingrediente: – 3 mere, – 1/2 ananas , – 200 g de capsuni Preparare: Se trec toate fructele prin storcator, se amesteca bine si se serveste proaspat. Doza de energie contine: vitaminele A, C, B1, D, magneziu, potasiu.
Ingrediente: – 1 cana capsuni proaspete sau decongelate, – 12 cana lapte degresat, – 12 cana gheata, – miere dupa gust Preparare: Se amesteca in blender capsunile cu laptele si mierea, pentru a se omogeniza si marunti. La sfarsit se adauga gheata si se serveste in pahare inalte.
Ingrediente: – 500 ml vin rosu – 500 ml sirop de visine – 250 ml vodca, aroma de lamaie – 1 sticluta de esenta de migdale – zahar dupa gust Preparare: Se pun toate ingredientele intr-un shaker si se agita bine bauturile. Se poate adauga suc de lamaie si zahar dupa preferinte. Siropul de visine