Ingrediente: Pentru blat 200 g unt 6 oua 250 g zahar pudra 200 g faina 50 g cacao 1 plic zahar vanilat 1 praf sare Pentru crema 4 linguri cacao 1 lingurita cafea 1 lingurita cafea solubila 2-3 lingurite rom natural esenta migdale 100 ml lapte esenta vanilie 5 galbenusuri 250 g zahar 100
Ingrediente: 3 oua 150 g zahar 100 g unt 100 ml smantana esenta de rom 1 lingurita ness 2 linguri cafea macinata 3 lingurite cacao 2 linguri alune macinate 1 praf de copt 200 g faina Pentru decor: 100 g alune fara sare 50 g ciocolata Preparare: Batem ouale intregi cu zaharul. Adaugam smantana,
Ingrediente: 500 g zahar 1l apa 750 g lapte praf 50 g cacao 100 g unt Preparare: Fierbi zaharul cu apa pana obtii un sirop pe care-l lasi sa se raceasca. Apoi, adaugi laptele praf si cacaua. Amesteci bine, iar cand totul s –a racit, omogenizezi compozitia cu unt. Ungi o tava cu unt,
Ingrediente: 250 ml ulei de masline 400 g faina 300 g zahar esenta de vanilie 2-3 linguri esenta de fistic 300 ml apa un praf sofran pentru culoare 600 g fistic prajit Preparare: Se incinge uleiul, se adauga faina si se incorporeaza usor sa nu se formeze cocoloase. Se amesteca 3-4 minute la foc
Ingrediente: 250 g alune de padure 400 g dovleac turcesc copt 100 g rucola 6-8 rosii cherry 100 g sfecla rosie fiarta un ardei verde sare grunjoasa piper negru macinat ulei de masline otet balsamic o ceapa rosie Preparare: Se curata dovleacul, se spala si se baga la cuptor la 160ËšC. Intre timp, se
Kraft Foods Romania, lider pe piata de ciocolata, lanseaza Milka Snax, un nou segment in categoria de ciocolata, care ofera ocazii de consum noi pentru piata din Romania.
Ingrediente: -1 ciocolata amaruie -3 galbenusuri -4 lg unt -150 g zahar pudra -3 lg cacao (optional) -2 lg nesscafe -alune pisate, maruntite Preparare: Intr-un vas se topeste ciocolata amaruie in bain-marie. Zaharul, galbenusurile si nesscafeul se freaca bine , apoi se incorporeaza in cicolata topita, dupa care se adauga untul si cateva alune pisate
Ingrediente: 250 gr. unt nesarat 50 ml apa 250 gr zahar 100 gr alune de paduri 150 gr lapte praf 50 gr cacao Preparare: Intr-o cratita, nu foarte mica, puneti apa si zaharul pe foc mic si amestecati tot timpul, pana cand se topeste zaharul (e important) si pana se face ca un sirop mai
Ingrediente: 250 g faina, 1 plic zahar vanilat, 80 g unt moale, 100 g alune zdrobite nu foarte marunt, 8 oua, 3 linguri zahar Preparare: Se bat albusurile, cu putin zahar, se adauga putin cate putin zaharul, la fel cate un albus apoi se adauga alunele zdrobite, untul si faina. Se pune aluatul intr-o tava
Ingrediente: carne 1 kg, alune 500 g, ulei 300 ml, amidon 25 g usturoi tocat , piper, sare dupa gust Preparare: Carnea se taie feliute subtiri, se caleste in ulei si se scoate. Alunele se prajesc in ulei si se amesteca cu carnea, usturoiul, amidonul, piperul si sarea timp de zece minute. Se serveste cald.
Ingrediente: Pentru blat: 4 albusuri 1/4 lingurita praf de copt 225 gr zahar cu granulatie fina 75 gr alune de padure, macinate fin Pentru crema: 300 ml frisca 1 lingura zahar cu granulatie fina 1-2 linguri lichior cu aroma de zmeura (optional) 350 gr zmeura proaspata Preparare: 1. Porniti cuptorul cu circa 10 minute inainte
Ingrediente: – 400 g taitei chinezesti din faina de grau, – 1/4 varza rosie, – 4 fire de ceapa verde, – 4 morcovi, – 1 ardei gras rosu, – 250 g tofu, – sare, piper Pentru sosul de alune: – 100 g alune neprajite si nesarate, – 2 cepe, – 2 catei de usturoi, –
Ingrediente: Pnetru circa 60 de bucati : 225 g unt moale, 100 g zahar pudra, 1 zahar vanilat, 3 galbenusuri, 2 varfuri de cutit scortisoara, 200 g faina, 40 g cacao, 1 lingurita praf de copt, 125 g alune macinate, glazura de ciocolata. Preparare: Se freaca untul spuma si se incorporeaza pe rand zaharul pudra
Ingrediente: – 2 linguri de ulei – 2 cepe tocate – 1 catel de usturoi – 3 bucati piept de pui – 1 ardei gras rosu – 225 g broccoli – 250 g fasole verde – 3 linguri unt de arahide – 1 lingura sos de soia – 60 ml apa Preparare: Intr-un vas neaderent,