Ingrediente: PENTRU ALUAT • trei căni de făină • 100 g de zahăr • 100 ml de apă • patru linguri de ulei • o linguriţă de esenţă de rom • un praf de copt • un zahăr vanilat • trei linguri de cacao • 50 g de stafide şi de nuci PENTRU GLAZURĂ •
Chiar daca suntem in post, trebuie sa recunoastem ca pofta de dulciuri nu dispare, asa ca ce poate fi mai bun decat o negresa de post? Reteta asta de negresa de post este super usor de preparat si pe deasupra este si super gustoasa. Ingrediente negresa de post Aluat: 1 cana zahar 2 cani faina
Compania Supreme Chocolat a lansat pe piata un produs unic in Romania - un biscuit delicatesa cu textura pufoasa pe baza de cacao si bucati de ciocolata ce iti vor aduce aminte cu drag de prajitura delicioasa de acasa.
Ingrediente: 2 1/2 cani cu apa 1 cana ulei 1 1/2 cana zahar 3 cani faina 3 linguri de cacao 2 esente cu rom 2 pliculete zahar vanilat 2 pliculete praf de copt 200 gr miez de nuca prajit si zdrobit 2 plicuri de glazura cu preparare la rece 1 frisca Hulala Preparare: Se toarna
Ingrediente: 2 pahare zahar, 3/4 pahar lapte, 3 linguri cacao, 200 gr. unt (margarina), 1 1/2 pahar faina, 5 oua, 2 plicuri zahar vanilinat , 1 praf de copt. Preparare: Se pune laptele cu zaharul si cacao intr-o cratita pe foc si se amesteca pana incepe sa fiarba. Se lasa pe foc sa fiarba amestecand
Da este negresa, tiganca mea, asa cum multa nume si copii ii zic, dar ea este lumina vietii mele, este soarele meu... cand ma trezesc dimineatza si ma ia cu manutele de dupa gat si imi spune "mami, gata ne trezim si ne iubim acum".
Ingrediente: 2 pahare si jumatate de zahar (pahar de 250 ml) 1 pahar de lapte 3 linguri cu varf de cacao 200g de unt 1 pahar si jumatate de faina 5 oua un plic de zahar vanilat un praf de copt Preparare: Fierbem in bain-marie (adica punem intr-o oala mica ingredientele si oala mica o
Ingrediente: un pachet margarina, 1/2 kg zahar, o ceasca de lapte, 4 linguri cacao, 4 oua, un praf de copt stins cu lamaie, 9 linguri de faina Preparare: Intr-un vas se topesc la foc margarina, laptele, zaharul, cacaoa. Se separa din aceasta compozitie 15 linguri. Restul de compozitie se lasa la racit. Dupa ce s-a
Ingrediente: – 120 g margarina vegetala sau unt ; – 400 g zahar; – 50 g cacao (cam trei linguri); -10 linguri de lapte rece; – 4 oua; – cateva patratele de ciocolata; – un pliculet de praf de copt sau o lingurita de bicarbonat de sodiu; – 250 g faina. Preparare: Se freaca untul