Trebuie neapărat să încerci și tu rețeta pentru acești creveți la grătar. Sosul e plin de arome și ceva mai picant ca de obicei. • 4 Porţii • Gata în 15 minute + timp de marinat • 94 calorii per porţie • 0.5 g grăsimi ■ 24-30 creveți uriași prefierți PENTRU MARINATĂ ■ 2 căței
Ingrediente: 500 g creveti 30 g unt o salata verde o legatura usturoi verde 2-3 castraveti o legatura patrunjel zeama de la o lamaie sare; piper negru macinat 3 linguri ulei de masline Preparare: Pentru inceput , se spala salata verde.Se scurge bine de apa si se lasa pe un servet de bucatarie. Intre
Ingrediente: 500 grame paste tricolore 10-15 creveti proaspeti 100 grame gorgonzola 30 grame unt 2 catei de usturoi 1/2 pahar vin alb sare piper zeama de la o lamaie o feliuta de lamaie si o frunza de patrunjel, pentru decor Preparare: Se fierb pastele in apa deja clocotita cu sare si putin ulei. Intr-o tigaie
Ingrediente: 200 g paste fainoase de orice fel 150 g creveti 2 cepe mijlocii 100 g branza telemea de oaie 2 linguri de smantana sare, piper dupa gust Preparare: Puneti pastele la fiert si in acest timp pregatiti sosul. Ceapa curatata si taiata se caleste cu crevetii (decorticati) in putin ulei si se lasa 10
Ingrediente: un pachet legume chinezesti 100 g boabe de porumb 500 g creveti 200 g carpaccio de somon 250 ml vin alb 6 castraveti verzi doi catei de usturoi smantana boia curry ulei de masline sare, piper marar sfecla rosie otet balsamic Preparare: Castravetii se curata de coaja, se taie in felii subtiri, se amesteca
Ingrediente: 32 creveti prefierti (proaspeti), curatati de cochilii 1 ardei iute, curatat de seminte, tocat marunt 2 lamai, zeama si coaja rasa, plus cateva felii pentru servit 2 catei de usturoi, zdrobiti 25 g patrunjel proaspat, tocat 2 linguri ulei de floarea-soarelui ketchup picant Preparare: Intr-un bol aseaza crevetii, ardeiul iute, zeama si coaja rasa
Ingrediente: 2 avocado mari, curatati de coaja (sau 3-4 mai mici) 4 linguri suc de lamaie 4 linguri iaurt sau smantana 1 salata verde, proaspata 800 gr boabe de naut fierte 4 -5 rosii, taiate felii 2 cepe mari, fin taiate 8 oua, fierte 500 gr creveti, fierti si curatati delikat de legume patrunjel sau