Cord Blood Center Ungaria, parte a Grupului International Cord Blood Center, a eliberat în premieră o grefă de celule stem în vederea utilizării ei pentru o fetiță care suferă de paralizie cerebrală. Lena (2 ani) a beneficiat de tratament la Duke University Hopital (SUA), în decembrie 2013. Toate cheltuielile privind transportul Lenei și a familiei
Departe de a fi un moft, recoltarea de celule stem poate salva viața bebelușului, în cazuri extreme. În timp ce știm destule informații despre beneficiile celulelor stem, prea puține informații avem despre ce se întâmplă cu aceste celule stem după recoltare și cum sunt ele depozitate. Noi am aflat tot drumul lor, de la momentul
O fetiță de 5 ani din Slovacia cu paralizie cerebrală este parte din studiul tratamentului cu celule stem. Astfel, Nelly Vadovičová se alătură celorlalți 3 copii (Andrej, Lucia, Alex) spriiniți de grupul international Cord Blood Center pentru a beneficia de tratament cu celule stem recoltate la naștere. După o sarcină fără probleme pentru mama
Alex, băiețelul de 3 ani care în urma unui accident intervenit la 11 luni a suferit o lipsă severă de oxigenare a creierului și a fost diagnosticat cu paralizie cerebrală, s-a întors împreună cu familia din State Unite, unde i s-a administrat grefa proprie de sânge placentar. Tratamentul a fost facilitat de Cord Blood Medical
Cord Blood Center Medical aniversează 7 ani de la prima recoltare de celule stem din sânge placentar în Romania, odată cu intrarea sa pe piața locală. Compania deține pozitia de lider în domeniul recoltării de celule stem din sângele placentar în sistem familial din România și are peste 65.000 de clienti. În cursul acestui an,
Organismul uman este format din peste 200 de tipuri de celule diferite, toate provenind dintr-o singura categorie de celule, celulele stem. In viata intrauterina, celulele stem sunt responsabile de formarea si dezvoltarea fatului, iar dupa nastere de reinnoirea si de repararea tesuturilor si organelor.
In cadrul unei conferinte de presa care a avut loc astazi, compania daneza Stem SURE si Bcr Asigurari au lansat Asigurarea pentru interventii medicale cu celule stem.
Desi la prima vedere ar putea parea un basm frumos, celulele stem nu mai sunt de mult o poveste SF, ci o realitate a zilelor noastre care sa-ti faca viata mai usoara in viitor.
Cu o cifra de afaceri care a depasit peste 1 milion de euro Stem SURE a realizat 350 de recoltari in semestrul 4 al anului trecut.
In luna martie se implinesc 5 ani de la prima recoltare de sange placentar in sistem privat din Romania! Momentul coincide cu aniversarea a 5 ani de la lansarea Cord Blood Center, prima banca de celule stem din tara si cea care a realizat recoltarea.
Prima banca de celule stem din Romania faciliteaza clientilor sai accesul la creditul pentru celule stem, realizat in parteneriat cu Banca Transilvania.
Cu ocazia celei de-a 15-a editii a Congresului Societatii de Obstetrica si Ginecologie desfasurate zilele trecute in capitala, Cord Blood Center, prima banca de celule stem din Romania, a organizat o zi a portilor deschise. Â
O recoltare de celule stem este o asigurare de viata de care fiecare copil nou nascut ar trebuie sa beneficieze. Iar acum este din ce in ce mai posibil acest lucru. Costurile s-au redus semnificativ in ultima vreme, iar performantele medicale au crescut, oferind servicii de o calitate superioara celor interesati. Compania daneza Stem Care reprezentata in Romania prin Sem SURE este unul din liderii mondiali in domeniu.
CORD BLOOD CENTER, prima banca de celule stem din Romania si lider national, anunta o premiera absoluta in domeniul “family banking-ului” si in intreaga lume medicala de la noi din tara: prima eliberare de grefa de sange placentar pe plan national!
Putine sau multe mai sunt zilele pana la marele eveniment. Oricate ar fi, trebuie sa va pregatiti din timp pentru ca bebelusul dumneavoastra sa fie sanatos inca de la nastere.
De la cancer la lifting facial, celulele stem par solutia miraculoasa. Din ce in ce mai multi dintre viitorii parinti iau in calcul prelevarea de celule stem.
Francezii le denumesc ceÂluÂle „susa“, iar americanii si enÂglezii le spun „celule stem“.