Ingrediente: 500 g rasol de vaca sau piept de pasare, 400 g cartofi, 3 morcovi, 2 radacini de patrunjel, 200 g mazare, 1 telina mica, castraveciori si gogosari acri, patrunjel verde, maioneza, masline, albus de ou fiert, mustar. Preparare: Se spala carnea si se pune la fiert, la foc potrivit, intr-o oala cu apa rece.
Ingrediente: 1 kg cartofi; 500 gr. carne pui sau vita; 400 gr. morcovi; 300 gr.castraveti acri; 300 gr. gogosari acri; o jumatate borcan mazare; 500ml ulei; 4 oua; o jumatate borcan mustar; piper, sare. Preparare: Carnea se fierbe in apa cu sare; se spumeaza ori de cate ori este nevoie. Dupa ce este fiarta,
Ingrediente: cartofi 1 kg, carne de vita 500 g, morcovi 300 g, castraveti in otet 300 g, mazare verde (conserva) 350 g, gogosari in otet 300 g, ulei 300 g, 2 oua, lamaie 100 g, mustar 40 g, piper, sare Preparare: Carnea se fierbe in apa cu sare, inlaturandu-se spuma cat este necesar la inceputul