Ingrediente: • 2 kg înghețată de vanilie • 300 g fructe de pădure (+ câteva pentru ornat) • 10 bucăți bezele sfărâmate • topping de fructe de pădure sau după preferință Mod de preparare: Într-o tavă rotundă specială (eventual de tort) cu pereți detașabili, așezați o folie de plastic în așa fel încât
Ingrediente: 200 g nuci, 4 albusuri, 4-8 tablete zaharina, coaja de lamaie dupa gust Preparare: Albusul se bate spuma; cand se tine singur pe tel, se adauga nucile macinate; coaja de lamaie si zaharina dizolvata in 1/2 lingurita de apa. Se amesteca totul foarte usor. Se toarna cu cornetul gramajoare pe hartie unsa cu unt,
Ingrediente: Pentru blat: 4 albusuri 1/4 lingurita praf de copt 225 gr zahar cu granulatie fina 75 gr alune de padure, macinate fin Pentru crema: 300 ml frisca 1 lingura zahar cu granulatie fina 1-2 linguri lichior cu aroma de zmeura (optional) 350 gr zmeura proaspata Preparare: 1. Porniti cuptorul cu circa 10 minute inainte