Ingrediente • 1 ardei roşu mare • 3 linguri suc de portocale • ½ iaurt • 20 g piept de pui (de curte) Mod de preparare Spălaţi şi curăţaţi ardeiul gras, tăiaţi-i în fâşii şi puneţi-i să fiarbă la abur aproximativ 20 de minute. După 10 minute, adăugaţi pieptul de pui.
Ingrediente: un dovlecel jumatate de morcov o ceapa mica o fasie ardei gras o felie telina jumatate radacina patrunjel un varf de lingurita de unt sau ulei un galbenus un iaurt marar un varf de sare Preparare: Se dau radacinoasele pe razatoarea mica, ceapa si ardeiul gras se toaca marunt si se pun la fiert
Ingrediente: Pentru aluat: 250 g faina, 1/2 cub drojdie, sare, 2 linguri ulei, zahar, apa calda Pentru compozitie: sos de rosii, cascaval, rondele de ceapa, ardei gras, porumb, masline fara samburi, ciuperci, broccoli Preparare: Peste pliculetul de drojdie se pune o jumatate de lingurita de zahar, un pic de apa calda si un pic de
Ingrediente: – 400 g pulpa de porc – 5 ardei – ulei de masline – 2 linguri pasta de tomate – 1 lingurita ghimbir – 3 portocale – orez – sare – praf de chili – sos de soia – otet balsamic Preparare: 1. Carnea de porc se spala bine si se taie fasii. Se