Ingrediente: Blat: 300 g biscuiti 100 g unt topit Crema: 600 g branza de vaci slaba 150 g zahar 4 oua sucul de la jumatate de lamaie 3- 4 linguri de smantana Decor: 3 4 linguri dulceata de afine 300 g afine Preparare: Pentru inceput, se pune branza si smantana intr-o sita si
Ingrediente: 400 g afine proaspete sau congelate 70 g zahar 1 lingurita scortisoara 115g unt 200 g zahar vanilat 1 ou 1 albus 1 lingura coaja de lamaie rasa 400 g faina 300 ml lapte semidegresat Preparare: Se freaca untul cu zaharul pudra, se adauga oul, albusul si coaja de lamaie si se mixeaza
Un mic dejun rapid. O gustare super energizanta inainte de sala. Un rasfat dulce.
Jana cu arome este o bautura racoritoare si proaspata, cu un aport redus de calorii si necarbogazoasa. Ea satisface atat nevoia de racoare cat si nevoia de dulce, respectand in acelasi timp corpul nostru si regulile de nutritie (Jana Strawberry-Guava a primit distinctia de cea mai buna apa cu arome la Aqua-Expo Paris in 2004).
Produs de Europlant, una dintre cele mai importante companii producatoare de siropuri 100% naturale din Romania, siropul presat la rece nu contine conservanti sau coloranti si este preparat dupa retete traditionale. Avand cel mai mare continut de fruct, siropul presat la rece pastreaza intacte toate calitatile acestuia ceea ce-l face indispensabil in alimentatia copilului tau.
Ingrediente: 1 kg zahar 1 farfurie adanca cu varf de afine 1 lamaie Preparare: Afinele se spala si se scurg de apa. Se pregateste siropul din zahar si 750 ml apa si cand incepe sa se lege se pun afinele. Se aduna spuma si cand siropul s-a legat suficient si afinele s-au fiert, se adauga
Ingrediente: 75 g afine, 75 g zahar, 1 litru apa Preparare: Afinele uscate se spala bine, se oparesc si se lasa sa fiarba 10 min., dupa care se pun la racit. Se lasa sa stea 24 de ore, si apoi se strecoara. Se adauga zaharul, se amesteca pana la dizolvarea acestuia.