Ingrediente: 250 g dovlecel, 100 g morcovi, 50 g pastarnac, 30 g ceapa, unt (ulei), 10 g orez, 600 ml apa, 10 g faina, 50 g smantana, sare, patrunjel Preparare: Zarzavatul taiat marunt se pune la fiert in apa cu putina sare. Cand este bine fiert, se strecoara supa. Se curata dovleceii si se taie
Ingrediente: 300 g spanac zahar, 10 g unt, 1/2 lingurita faina, lapte 100 ml, sare 2 g. Preparare: Se alege spanacul si se spala in cateva ape, se pune intr-o cratita si se inabusa in zeama lui, fara apa, pana se inmoaie (circa 15 min), adaugandu-se zaharul. Cand spanacul s-a inmuiat, se trece prin sita
Ingrediente: 20 g piept de pui; 1 morcov; 1 nap; 1 mana de fasole verde extra-fina; 1 mana de boabe de mazare; 1 frunza de patrunjel; 1 cubulet de unt; sare Preparare: Se curata morcovul si napul. Se spala, apoi se taie cuburi. Se desface fasolea verde. Se spala si se taie in bucati mici.