Nutritionistul Mihaela Bilic sustinea intr-un interviu acordat publicatiei Adevarul ca, din pacate, ne-am uitat traditiile in ceea ce priveste hrana pe care o punem in farfuria familiilor noastre. Totodata, medicul a explicat cum gresesc parintii atunci cand le dau celor mici sa manance si cum ar putea corecta obiceiurile nocive. Ajungem sa credem ca ciorba
Dupa ce un copil de 3 ani a murit, dupa ce a fost hranit de parinti cu shaorma si a suferit o intoxicatie, un medic de familie avertizeaza ca riscurile sunt enorme, atunci cand copiii sunt hraniti ca si cum ar fi adulti. In urma decesului unui copil de 3 ani, un medic avertizeaza parintii:
Alimentația din primii ani de viață are un impact covârșitor asupra stării de sănătate de la maturitate – arată numeroase studii. Iar bunele obiceiuri alimentare se formează încă din prima copilărie. Dacă tu îi oferi mâncare sănătoasă – legume, lapte și produse lactate, fructe, carne și dacă te va vedea și pe tine că mănânci