Ingrediente:
– 3 linguri ulei
– 350 g carne de vita tocata
– 1 ceapa tocata
– 1 catel de usturoi
– 200 g rosii in suc
– 400 g fasole alba din conserva
– 75 g mazare
– porumb dulce
– 1/4 ardei rosu (tocat)
– chipsuri tortilla
Preparare:
Intr-un vas neaderent, incinge uleiul si rumeneste carnea tocata si ceapa, timp de 8 minute, amestecand incontinuu. Adauga usturoiul zdrobit si continua sa tii pe foc timp de 1 minut. Apoi adauga rosiile si fasolea alba. Acopera vasul cu capac si micsoreaza flacara. Lasa sa fiarba inabusit timp de 25 minute.
Intre timp, fierbe mazarea si scurge de apa. Clateste sub jet de apa rece boabele de porumb. Portioneaza in boluri de servit si serveste ornat cu boabe de mazare si porumb, cu ardeiul tocat si chipsuri tortilla.