Încearcă şi tu aceste ciuperci umplute, la cuptor. Sunt delicioase şi se fac foarte uşor şi repede!
Ingrediente:
• 12 ciuperci mari, cu pălării şi picioruşe
• 2 căni de frunze de spanac
• ½ ardei gras roşu
• 2 căţei de usturoi, tocat
• ¼ ceapă
• ¼ linguriţă sare
• ¼ linguriţă piper
• ½ cană cremă de brânză
• ¼ cană parmezan
Mod de preparare:
Spală bine ciupercile, curăţă-le şi separă pălăriile de picioruşe.
Toacă fin picioruşele şi ceapa.
Într-o tigaie, pune pe foc picioruşele, ceapa şi usutoriul şi lasă-le câteva minute, până se înmoaie şi prind culoare.
Curăţă şi toacă spanacul şi ardeiul gras.
Într-un bol, amestecă parmezanul, crema de brânză, picioruşele cu ceapa şi usturoiul, sarea şi piperul, apoi adaugă spanacul şi ardeiul gras şi amestecă din nou foarte bine.
Umple pălărioarele de la ciuperci cu acest amestec.
Coace ciupercile umplute aproximativ 15 minute sau până când se rumenesc. Serveşte-le calde.
Sursa: superhealthykids.com