Ingrediente:
Coca pentru cosulet:
7 linguri de ulei
7 linguri de zahar
10 linguri de lapte
1 lingurita bicarbonat
1/2 pachet unt
faina cat cuprinde
Crema:
700 ml lapte
5-6 linguri faina
4 linguri zahar
3 oua
8 linguri zahar pudra
1+1/2 pachet unt
esenta de vanilie
Preparare:
Pentru realizarea cosuletului, se amesteca toate ingredientele, iar din coca rezultata se fac bilute ce se preseaza in mana si se pun in formele de tarte. Se inteapa fiecare forma cu o furculita la baza tartei si se introduce in cuptor cam 30 min. (pana se rumenesc putin)
Pentru crema, se amestca bine zaharul, ouale si faina. Se subtiaza cu laptele clocotit. Se fierbe amestecand mereu pana se obtine o crema mai groasa. Se da la rece, se adauga apoi untul frecat cu cele 8 linguri de zahar pudra, coaja de la o lamaie, esenta de vanilie. Se umplu formele cu crema si se orneaza cu fructe. Dupa ornare se pune gelatina deasupra. Pofra buna!