Ingrediente:
1 bucata pulpa porc fara os
1/ 2 kg ciuperci proaspete
2 cepe
O lingura ulei
O lingura cimbru
2 oua
Sare
Piper
100 ml vin alb sec
Preparare:
Carnea se spala si se sterge cu servetele de hartie. Apoi se condimenteaza cu sare si piper, si se taie astfel incat sa se obtina o foaie’ de carne care sa poata fi rulata.
Ciupercile se spala bine si se taie marunt. Ceapa se curata, se taie cat mai mic si se pune sa se caleasca in ulei.
Dupa ce a devenit aurie, se adauga ciupercile si se lasa impreuna sa se caleasca. Apoi se lasa sa se raceasca si se amesteca cu ouale batute bine.
Pe foaia de carne se pun ciupercile, se ruleaza carnea si se leaga cu ata speciala de gatit. Se condimenteaza cu sare, piper si cimbru si se pune rulada in tava. Se toarna 2 linguri de ulei si vinul si se da la cuptor pentru cel putin o ora.