Ingrediente:
Blat:
6 oua,
6 linguri,
zahar,
50 ml ulei,
5 linguri,
faina,
2 linguri.cacao,
1praf decopt.
Crema:
300 gr. branza dulce,
250 gr. zahar pudra,
2 plicuri zahar vanilat,
1pachet margarina
piersici din compot
Glazura:
1 pachet gelatina rosie,
2 linguri zahar,
250 ml apa
Preparare:
Blatul:
Bati albusurile spuma cu zaharul, apoi adaugi treptat uleiul, galbenusurile, faina si praful de copt. Omogenizezi compozitia, o torni intr-o tava unsa cu margarina si tapetata cu faina si o dai la cuptor 40 de minute. In acest timp pregatesti crema astfel: freci branza cu 200 gr. zahar, o vanilie si margarina pana obtii o crema omogena.
Dintr-o cana cu apa, zaharul ramas si un plic de zahar vanilat fierbi un sirop pe care il lasi sa se raceasca. Dupa ce s-a copt blatul, se rastoarna pe un platou, se lasa sa se raceasca si apoi se insiropeaza si se intinde crema de branza. Piersicile se taie felii si se aseaza peste crema. Gelatina se pregateste dupa instructiunile de pe plic si o intinzi peste fructe. Dai prajitura la rece 1 ora, apoi o tai bucati.