Ingrediente:
250 gr margarina
350 gr zahar
480 gr faina
7 oua
1/2 plic praf de copt
1 esenta de rom
coaja rasa de la 1 lamaie
4 linguri cacao
Preparare:
Cele 250 gr rama se freaca bine cu 350 gr zahar si apoi se adauga treptat ouale intregi amestecandu-se bine pana se omogenizeaza. Adaugam coaja rasa de la 1 lamaie, esenta de rom si treptat adaugam faina si praful de copt. Obtinem un aluat mai consistent . Compozitia astfel obtinuta,se imparte in mod egal si in una din parti punem 4 linguri cacao. Astfel obtinem 2 compozitii una alba si una neagra.
Cu lingura se ia din compozitii gramajoare si se aseaza in tava o gramajoara neagra urmata de una alba. Se da la cuptor si obtinem o prajitura sub forma tablei de sah. Se scoate dupa ce e copta se lasa un pic la racit si se poate pudra cu zahar praf sau cine doreste poate sa puna deasupra un strat de frisca. Se prepara foarte usor si este delicioasa