Prajitura cu visine

Ingrediente:

4 oua,
o cana zahar,
250 g faina,
100 ml ulei,
150 ml lapte,
1 praf de copt,
esenta sau coaja de citrice,
1 borcan de 800 g visine.

Preparare:

Se bat albusurile cu zaharul spuma, se adauga galbenusurile, esenta sau coaja de citrice(ce ai la indemana),uleiul amestecand pina se incorporeaza.Se toarna in ploaie faina , praful de copt si apoi se adauga laptele amestecand pina se face o crema smantanoasa.Toata compozitia se toarna in tava mica de aragaz (nu cea de fripturi) si deasupra cat mai des se aseaza cu mina visinile.

Sugestie: inainte de a va apuca de prajitura ungeti tava cu ulei si tapetati-o cu faina, iar aragazul sa fie aprins sa aiba timp sa-si mareasca temperatura. La servire prajitura se pudreaza cu zahar pudra combinat cu zahar vanilat.(doar la servire se pudreaza ca altfel se inmoaie prea tare).

Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe articole