Lipton reinventeaza gustul ceaiului verde si alb

Inovatia pe care brandul Lipton o propune este aceea de a oferi consumatorilor sai toate beneficiile ceaiului verde si alb alaturi de un gust delicat, lipsit de tenta amaruie cu care aceste ceaiuri sunt asociate in mod obisnuit.

Pentru a inlatura obisnuita tenta amaruie a ceaiului verde si alb, in primul rand recoltam cu mare grija doar cele mai tinere parti ale plantei de ceai: frunzele cele mai tinere – pentru ceaiul verde, mugurii si vlastarii pentru ceaiul alb. Acestea se amesteca apoi cu diferite fructe si petale care ofera arome naturale delicate, desavarsind astfel gustul placut si subtil al noilor variante de ceai verde si alb. De aceea ne bucuram ca putem oferi consumatorilor noile ceaiuri Lipton Green si Lipton White cu un gust delicat, fara tenta amaruie‘ afirma Daniel Barbulescu, Manager Categorie Ceai Lipton.

Noua gama de ceaiuri Lipton ofera insa, pe langa gustul special, si un continut bogat in flavonoizi. Flavonoizii sunt substante active (fitonutrienti) recunoscuti pentru beneficiile aduse sanatatii organismului.

‘Flavonoizii reprezinta o categorie importanta de fitonutrienti (substante active din plante), care au efecte benefice pentru organism si care este bine sa faca parte din dieta noastra zilnica. Flavonoizii se gasesc in mod natural in afine, ceapa rosie, mere, diferitele tipuri de ceai la care se adauga ciocolata neagra; insa cantitatea cea mai mare de flavonoizi se gaseste in ceaiul verde si in ceaiul alb.
Consumul de flavonoizi este in mod clar asociat cu scaderea riscului de aparitie a bolilor cardio-vasculare, aceste substante protejand inima si vasele de sange. In plus, se pare ca flavonoizii sunt implicati in prevenirea diferitelor afectiuni cronice, cum ar fi obezitatea, diabetul si declinul functiei cognitive. Flavonoizii sunt in continuare studiati si cu siguranta multe dintre beneficiile pe care nu le cunoastem inca vor fi descoperite in urmatorii ani’, afirma profesorul Gheorghe Mencinicopschi.

Lipton verde si Lipton alb sunt doua tipuri de ceai obtinute din acelasi arbust, denumit Camellia Sinensis. Diferenta dintre ceaiul verde si ceaiul alb este data de procesul de preparare. Astfel ceaiul verde este obtinut din cele mai tinere frunze ale plantei Camelia Sinensis, iar ceaiul alb este obtinut din mugurii si vlastarii acestui arbust de ceai.

Noua gama de ceai verde se gaseste pe piata in variantele Green Mandarin Orange (cu bucatele de mandarina si portocala) si Green Intense Mint (cu frunze de menta), la pachete cu 20 de pliculete piramidale.

Gama de ceai alb propune consumatorilor 2 sortimente: White Raspberry (zmeura) si White Pomegranate (rodie), la pachete de 20 de pliculete piramidale.
 

Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe articole