Ingrediente:
8 feliute de bacon taiate in bucati
125 grame de ficatei de pui, curatati si taiati bucatele
6 mici (sau carnaciori) taiat in bucati
sare si piper dupa gust
patrunjel tocat pentru decor
feliute de lamaie
1 lingura mustar
3 linguri mari de unt
2 catei de usturoi, zdrobiti bine
1 lingura de rozmarin, tocat marunt
Preparare:
Inveleste ficateii in bucatele de bacon si pune-i pe frigarui, alternandu-i cu bucatele de mici. Pune untul intr-un castronel metalic si pune-l pe gratar pentru a se topi (dar indeparteaza-l inainte sa se topeasca de tot) apoi adauga usturoiul, mustarul si rozmarinul si amesteca bine. Unge jumatate din compozitia cu unt pe frigarui. Tine pe foc vreo 4-5 minute pe fiecare parte. Condimenteaza, decoreaza si serveste cu restul de unt si feliute de lamaie.