Creveti cu legume

Ingrediente:

un pachet legume chinezesti
100 g boabe de porumb
500 g creveti
200 g carpaccio de somon
250 ml vin alb
6 castraveti verzi
doi catei de usturoi
smantana
boia
curry
ulei de masline
sare, piper
marar
sfecla rosie 
otet balsamic

Preparare:

Castravetii se curata de coaja, se taie in felii subtiri, se amesteca impreuna cu usturoiul pisat si cu doua linguri de smantana. Se adauga marar tocat, se amesteca si se pune la rece. Legumele se prajesc timp de cateva minute in ulei de masline incins, se adauga boabele de porumb, un sfert de lingurita de boia dulce, se condimenteaza, se pun intr-un vas si se tin la cald.

Crevetii se curata, se spala si se pun intr-o strecuratoare. Se incinge uleiintr-o cratita, se pun crevetii si se prajesc pana cand capata culoarea roz. Se condimenteaza, se adauga un sfert de lingurita de pudra de curry si vinul alb. Se fierb circa zece minute, se scot cu o spumiera si se pun peste legumele calde. Se adauga feliile de somon, se presara marar si se servesc alaturi de salata de castraveti.

Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe articole